Kiemelt,  Programok

A táplálkozásról amit tudnod kell!

Egy idő után szinte mindenkit elkezd bosszantani az ünnepek alatt felszedett kilók száma.
A jó hír,hogy ha ezek a kilók előtte nem voltak,akkor ezen,egy kis munkával,odafigyeléssel és helyes táplálkozással gyorsan tudunk segíteni!


⁃ Ha ezeknek a kilóknak a száma az ünnep alatt csak nőtt,akkor sincs semmi gond,mert itt az ideje annak,hogy bevezessünk néhány életmódbeli változást! Viszont,ha még nem szántuk el magunkat a mozgásra,de már tettre-készek vagyunk,akkor kezdjünk el változtatni a táplálkozási szokásainkon,mert a helyes táplálkozás az első lépcsőfok az egészséges életmód eléréséhez!

A táplálkozásról amit tudnod kell,ha látványos eredményt szeretnél elérni!

• Nagyjából mindig ugyanazokban az időpontokban próbálj enni, hogy a szervezeted tudja, hogy mikor kap „tápanyagot” legközelebb! Így nem raktároz és felgyorsul az anyagcseréd!
• Az étkezéseket úgy oszd el, hogy az első étkezéstől számold a 3 órás intervallumokat!Tehát,ha a reggelid 8 órára esik, a következő étkezés 11 órakor legyen. Az első étkezést 1,5 órával az ébredést követően kezdd meg.
• A zöldségeknél részesítsd előnyben a zöld színű zöldségeket, mint a jégsaláta, avokádó, kígyóuborka, rukkola, spenót.
• Kerüld a zsíros és cukros ételeket, a nassolást, a cukros és alkoholos italokat, valamint a fehérlisztes készítményeket!
• Fogyassz napi minimum 3 liter folyadékot ,ha lehet,szénsavmentes ásványvizet.
* Az ételeket kevés zsiradékon, olívaolajban vagy kókuszzsírban süsd.
• Az ételek grammban megadott tömegei,nyersen értendőek.

Ha elhatároztad magad és meg van benned a kellő AKARAT,akkor itt az ideje elindulni a változás útján,ahol a segítségedre leszek Én is,és egy nagyon jó CSAPAT,ahol örömmel,jókedvűen “szenvedünk” együtt, nemcsak az ÁLOMALAK ért,hanem az EGÉSZSÉG ért is!
A zsírégető-alakformáló edzések az új évben is folytatódnak!

• Időpont: szerda 17:30-18:30
• Helyszín: Gárdonyi Géza Rendezvényközpont
Bővebb infók:
06306201917

A táplálkozásról amit tudnod kell! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva