Polgármester

Tisztelt Látogató! Vácrátót Község Önkormányzatának Képviselő-testülete nevében szeretettel köszöntöm településünk megújult honlapján! Nagy öröm és megtiszteltetés számomra, hogy internetes kalandozása során felkereste községünk hivatalos weblapját.

A következő oldalak megtekintésével kettős célt szeretnénk elérni:

Egyrészt ezúton szeretnénk bemutatni településünket, másrészt hasznos és fontos információk, valamint szolgáltatások közzététele révén kívánjuk erősíteni a Sződligeti Közös Önkormányzati Hivatal Vácrátóti Kirendeltségének ügyfélbarát, szolgáltató jellegét.
Látogatása során megismerkedhet településünk történelmi múltjával, jelenével, értékeivel, kulturális életünkkel, a település nevezetességeivel, intézményeivel és civil szervezeteivel, betekintést nyerhet a település oktatási-, kulturális-, sport-, és civil életébe, valamint információt kaphat rendezvényeinkről, ünnepeinkről.

Tájékozódhat Vácrátót közéletéről, tanulmányozhatja a Képviselő-testület által megalkotott helyi rendeleteket.

Bízom benne, hogy honlapunk hozzájárul majd, hogy az érdeklődők mindig a legaktuálisabb képet kapják településünkről, annak életét színesítő rendezvényeiről.
Barangoljon hát továbbra is kedvére honlapunkon és kívánom, hogy e látogatás kellemes és hasznos perceket szerezzen. Ha pedig sikerült felkelteni  érdeklődését, a virtuális kirándulás után kérem, tapasztalja meg Vácrátót község vendégszeretetét a valóságban is!

Üdvözlettel:

Spiegelhalter László, polgármester