Tavaszi éremeső és edzőtábor PDF Nyomtatás E-mail

Időrendi sorrendben a Magyar IKO Karate Szövetség éves magyar bajnoksága volt az első, ahol magyar versenyzők mellett szerb, lengyel, orosz harcosok mérhették össze tudásukat. Ilyen erős mezőnyben Vácrátót színeiben 9 versenyző indult és mindannyijuk dobogós helyezést ért el, ami nem kis teljesítmény. Meglátszott a befektetett energia, amit a heti 3 kemény fizikai edzésre fordítottak a fiatalok.

Eredmények:
Dudás Ferenc 1.hely
Drága Bence 1.hely

Hremó Anna 2.hely
Monori Márk 2.hely

Senpai Szecsei Zoltán 3.hely
Dudás Botond 3.hely
Kirchhofer Dávid 3.hely
Hogál Eszter 3.hely
Tornai Bálint 3.hely

 


Május végén került megrendezésre a Tavaszi összetartás nevet viselő edzőtábor, ahol 21 résztvevővel sikerült nagyon hangulatos és az edzéseknek meg persze a melegnek köszönhetően erős fárasztó 3 napot a hátunk mögött hagyni. Minden nap reggeli, délelőtti és délutáni edzések követték egymást közte étkezés, pihenő és játék volt.
 


Vasárnap eljövetelével övvizsgára került sor, ahol a télen valami okból nem vizsgázóknak adatott lehetőségük megmutatni mit tanultak az év közben. Mind a 8 vizsgázó sikeresen teljesítette a fokozatának megfelelő vizsgakövetelményt.
10.kyu (narancssárga öv): Bóné Zoé, Varga Dorina, Varga Martin, Varga Noel, Monori Lili, Tornai Dóra
8.kyu (kék öv): Schneider Ádám
6.kyu (citromsárga öv): Dudás Ferenc

 


Gratulálunk mind a versenyzőknek, mind a táborozóknak az elért eredményekhez!
Így tovább!

Következő megmérettetés a nemzetközi edzőtábor lesz Baján, ahová főinstruktorként Shihan Katsuhito Gorai 6.danos japán mestert,az IKO világszervezet 2.emberét hívta meg a szövetség. Felejthetetlen hét lesz sok újat tanulnak majd a sportegyesület karatékái.
 

 

Osu!
Senpai Szecsei Zoltán 1.dan