Általános iskolák felvételi körzete PDF Nyomtatás E-mail

Tisztelt Polgármester Asszony/Úr!

 
Dr. Szabó Zsolt járási hivatalvezető úr megbízásából az alábbiakról tájékoztatom.


A nemzeti köznevelésről szóló 2011. évi CXC. törvény 50. § (8) bekezdése alapján a Pest Megyei Kormányhivatal Érdi Járási Hivatala meghatározta az általános iskolák felvételi körzetét, továbbá a pedagógiai szakszolgálatot ellátó intézmények működési körzetét.


A nevelési-oktatási intézmények működéséről és a köznevelési intézmények névhasználatáról szóló 20/2012. (VIII. 31.) EMMI rendelet 24. § (1b) bekezdése alapján a megyeszékhely szerinti járási hivatal a kijelölt körzetekről február utolsó napjáig tájékoztatja a települési önkormányzatokat, az illetékességi területén működő általános iskolákat, a tankerületi központokat, valamint az Nkt. 50. § (10) bekezdése szerinti esetben a nemzetiségi önkormányzatot.


A fentiek alapján tájékoztatom, hogy a Pest Megyei Kormányhivatal Érdi Járási Hivatala által meghatározott általános iskolai felvételi körzethatárok megtekinthetők az alábbi linken:

http://www.kormanyhivatal.hu/hu/pest/hirdetmenyek/az-iskolak-felveteli-korzethatarai-a-2018-2019-tanevre


Ezúton azzal a kéréssel fordulok Önhöz, hogy szíveskedjen a településükre vonatkozóan a helyben szokásos módon közzétenni a 2018/2019. tanévre vonatkozó általános iskolai felvételi körzethatárokat 2018. március 1. napjától.


Tájékoztatom, hogy a pedagógiai szakszolgálatot ellátó intézmények működési körzete is a fenti linken érhető el.


Segítő közreműködését köszönöm.

 

Dr. Szabó Zsolt járási hivatalvezető nevében és megbízásából:

 

 

Üdvözlettel:

 

Südi-Csibrák Melinda

hatósági szakügyintéző

 

Vácrátóti Hírlevél!

Iratkozzon fel és értesüljön elsőként legfrissebb híreinkről!

Keresés