Magyar Falu Program – Felelős Állattartás elősegítése PDF Nyomtatás E-mail

Tisztelt Eb/Macskatulajdonosok!

Magyarország kormánya a Magyar Falu Program keretében pályázatot hirdetett a „felelős állattartás elősegítése” címmel az 5000 fő alatti települések számára. A támogatás elnyerése esetén lehetőség nyílik kutyák és macskák ivartalanítására, veszettség elleni oltásra és mikrochippel történő megjelölésükre. Vácrátót benyújtja a pályázatot, melyhez előzetes felmérésre van szükség! A pályázat pozitív elbírálása esetén, az ivartalanításra és egyéb beavatkozásra kijelölt állategészségügyi intézményben kerül sor.


FIGYELEM! Az állat veszettség elleni védőoltásának és/vagy transzponderes megjelölésének a támogatása kizárólag azoknál jöhet szóba, akik elvégeztetik az állat ivartalanításának műtétjét is.

Amennyiben a fenti lehetőséggel élni szeretne a mellékelt Igényfelmérő ívet valamint Állattartói hozzájáruló nyilatkozatot kitöltve a Vácrátóti Kirendeltség (Vácrátót, Petőfi tér 3.) alsó előterében elhelyezett ládába, vagy hivatali időn kívül az Önkormányzat postaládájába dobja be legkésőbb 2021.06.20.(vasárnap) 24.00 óráig.

Tájékoztatom, hogy pályázat keretösszege véges, ezért az igényléseket a beérkezés sorrendjében vesszük figyelembe

Vácrátót, 2021. június 08.

 Matyó Anikó   aljegyző