Nyári diákmunka PDF Nyomtatás E-mail

Vácrátót Község Önkormányzata 16-25 év közötti fiatalok jelentkezését várja a 2021. évi Nyári Diákmunka Program keretein belül.

2 hónap időtartamra, 2021. július 1. és 2021. augusztus 31. közötti időszakra a 16-25 év közötti, nappali tagozatos tanulói vagy hallgatói jogviszonnyal rendelkező és azt igazolni tudó diákok jelentkezését várjuk, napi 6 órás munkaidővel, bruttó 125.550,- Ft/fő/hó bérezéssel.

A jelentkezés előfeltétele, hogy a nappali tagozatos diák közvetítést kérőként a lakó,- vagy tartózkodási helye szerint illetékes járási hivatal foglalkoztatási osztályán nyilvántartásba vetesse magát (ez 2021.06.15-től lehetséges). Ehhez személyes okmányaival, valamint érvényes diákigazolványával, vagy annak az iskolai tanulmányok befejezése miatti visszavonáskor kiadott iskolalátogatási igazolásával kell - szintén a munkaviszony kezdete előtt - a járási hivatal foglalkoztatási osztályára befáradnia annak érdekében, hogy a programba vonásának előfeltételét jelentő regisztrációja megtörténhessen.

A jelentkezéseket legkésőbb 2021. június 10-ig a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címre várjuk.