Menetrendi javaslatokat várnak PDF Nyomtatás E-mail

Most zajlik a menetrendi változtatásokról szóló egyeztetés. A felelős szervezet, a Személyszállítási Közszolgáltatási Igazgatóság Közszolgáltatási Központja ebben az évben a járvány miatt online végzi el az egyeztetést a települések önkormányzataival.

Arról, hogy milyen javaslatokat fogalmazzon meg Vácrátót, azok tudnak igazán beszámolni, akik rendszeresen használják a tömegközlekedést, de hiányérzetük van.

Erről a hiányról most érdemes nyilatkozni a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. emailen, hátha a következő menetrend emiatt abba az irányba változik. A határidő május 17-e.

Az észrevételeket a polgármesteri hivatal gyűjti össze és továbbítja. A közszolgáltatási központ azt írja, hogy “az elektronikusan eljuttatott kérések, javaslatok minden esetben kivizsgálásra kerülnek a területi szempontból illetékességgel rendelkező szolgáltatók által. Az egyeztetési folyamat végén mind a felvetéseket, mind az ezekre megfogalmazott szakmai válaszokat tartalmazó emlékeztetőt küldünk az egyeztetés folyamatában résztvevő felek számára.”