Sürgősségi ellátás a fogászaton PDF Nyomtatás E-mail

Tisztelt  Páciensek!

Az Emberi Erőforrások Minisztere rendelete értelmében 2020.március 16.-tól visszavonásig az alapellátást nyújtó fogorvosi rendelőkben csak sürgősségi ellátás végezhető.   

                                                                                                                        
A kezelések során  aerosol-vízpermet képződik, amelyben az esetleges vírusok még órákig a rendelő és a váró légterében lehetnek. Ezáltal a betegek és az egészségügyi dolgozók fokozott fertőzésveszélynek vannak kitéve a kezelések során.

Kérünk minden kedves beteget, hogy amennyiben sürgősségi ellátásra van szüksége, előzetesen telefonon jelezze azt rendelési időben- időpont egyeztetés céljából                         (tel: 06-20-2961-566)                                                                                                                                                    Az időpont egyeztetés a megfelelő munkarend kialakítása és a higiéniai protokoll betartása miatt fontos. (egyszerre csak egy beteg tartózkodhat a váróban, a kezelés után fertőtlenítés és megfelelő ideig történő légcsere-szellőztetés szükséges).
Megértésüket és együttműködésüket köszönjük, vigyázzunk magunkra és egymásra!          
Dr.Cinkler Éva -fogszakorvos