Karate sikerek PDF Nyomtatás E-mail
A 2014. év második felében 7 eseményről kell említést tennem, amelyen képviseltettük magunkat. Szeptember végén az I. Vácrátóti Sportnapra kaptunk meghívást, amin 30 fővel vettünk részt és tartottunk bemutatót, majd a futó versenyen is kipróbáltuk mit tudunk. Köszönjük a meghívást Spiegelhalter László polgármester úrnak!
Október elején Komlóra utaztunk, egy országos versenyre a következő eredmények születtek:
Küzdelem:
Drága Bence I.hely Viszus Farkas I.hely
Monori Márk I.hely Kosztyán Benedek II.hely
Tornai Bálint I.hely Gimesi Henrik II.hely
Hremó Anna I.hely Drága Levente III.hely
Hogál Eszter I.hely
Formagyakorlat:
Drága Bence I.hely Monori Márk I.hely

Októberben egy nemzetközi versenyre is eljutottunk, Szlovákiába, Muzslára. 5 ország részvételével. 3 Rátóti versenyzőből 3 érem született:
Hogál Eszter I.hely
Monor Márk I.hely
Drága Bence III.hely

November 8.-án, Vácott a Hinomoto Sportegyesület rendezett versenyt.250 versenyző mérette meg magát a váci sportcsarnokban.
Eredmények:
Monori Márk I.hely Hremó Anna Rebeka I.hely
Monori Lili II.hely Tornai Bálint II.hely
Drága Bence III.hely Czerovszki Sarolta III.hely
Drága Levi III.hely Drága Gábor III.hely
Kosztyán Benedek III.hely
Kirchhofer Máté, Fábián Stella, Gimesi Henrik érem nélkül tértek haza.

Még egy fontos eseményről kell említést tegyek novemberben, ahol is a Vác Városi Önkormányzat az ott tanuló kiemelkedő sportteljesítményt nyújtó diákokat és edzőjüket egy ünnepség során megajándékozta. Díjat vehetett át Drága Bence, Hogál Eszter és Szecsei Zoltán


Elérkeztünk az év legnevesebb versenyéhez, a lengyelországi Sosnowiecben rendezett Junior és Felnőtt Európa bajnoksághoz. Európa számos országából jöttek, hogy kiderüljön ki a korosztályonkénti és súlycsoportonkénti bajnok. A mi fiaink közül Drága Bence és Drága Gábor tett le az asztalra annyit (a többiek sajnos koruk miatt még nem indulhattak), hogy kijöjjenek a magyar csapattal. Gábor első meccse, mint később kiderült, a bajnokkal volt, ennek ellenére az ellenfél egy szabálytalan frontális térdrúgással tudott csak felülkerekedni, aminek köszönhetően Gabi nem tudott tovább menetelni és kihozták az ellenfelét győztesnek. Bence rendíthetetlenül tört előre és meg is lett a jutalma, nagyon szépen felépített küzdelmekkel, fölényesen nyerte minden meccsét és így Európa bajnok lett, amire nagyon büszkék vagyunk!
Az év utolsó versenye Balassagyarmaton, a minden évben megrendezendő Mikulás - idén Nemzetközi - kupa volt. A versenyzőinken nem volt érezhető az év végi fáradtság, amire jó okuk is lehetett volna, hiszen számos eseményen és programon vettek részt, mindegyikük mintha csak az év első versenyén volna úgy álltak a pástra. 8 versenyzővel mentünk a következő eredmények születtek:

Drága Bence I.hely Hremó Anna Rebeka I.hely
Tornai Bálint I.hely Drága Levente I.hely
Kosztyán Benedek II.hely
Monori Márk, Kirchhofer Máté és Ondrik Barnabás kemény harcok során sajnos dobogós hely nélkül távoztak.


Az év hátra lévő részében sem pihenünk, a két ünnep között a hagyományosnak mondható téli edzőtábort idén is megtartjuk, a vácrátóti tornacsarnokban. Idén is érkeznek hozzánk edzeni vágyók Szegedről, Komlóról és Kiskunmajsáról és még a jelentkezési határidő le sem telt.

Szeretném megköszönni Vácrátót Önkormányzatának, hogy 2014-ben is támogat bennünket, amiben csak tud, és az edzőtáborra a csarnokot feltétel nélkül a használatunkra bocsájtja. Köszönjük az egész évi szurkolást, támogatást a szülőknek, szponzoroknak! Reméljük a 2015-ös év is hasonló eredményekkel kecsegtet majd bennünket és kitartanak mellettünk!

Ezúton szeretnék a Vácrátóti Harcművészeti Sportegyesület nevében, Áldott Békés Karácsonyi Ünnepeket és Sikerekben Gazdag Boldog Új Évet kívánni minden vácrátóti lakosnak!
Szecsei Zoltán
Vácrátóti HSE elnöke
 

Vácrátóti Hírlevél!

Iratkozzon fel és értesüljön elsőként legfrissebb híreinkről!

Keresés