Felhívás lakossági fórumra PDF Nyomtatás E-mail

Vácrátót Község Rendezési Tervének felülvizsgálatával kapcsolatban

Korábban már tájékoztattuk Önöket, hogy Vácrátót Község Önkormányzatának Képviselő-testülete az érvényben lévő településrendezési terv felülvizsgálatát határozta el. A lakossági észrevételekről, kérésekről a Képviselő-testület a tervezői válaszok figyelembe vételével döntést hozott, majd az ezután összeállított tervezetet a szakhatóságoknak véleményezésre megküldte.


A jelenleg hatályos dokumentációk: a 12/2011. (III.10.) számú határozattal jóváhagyott Szerkezeti Terv és a többször módosított 4/2002. (IV.04.) számú rendelettel jóváhagyott Helyi Építési Szabályzat és Szabályozási Tervek, valamint a partnerségi egyeztetés szabályairól szóló rendelet és a véleményezés alatt álló tervanyag is a település honlapján (www.vacratot.hu az Önkormányzat/Dokumentumok/Településrendezési-és Szabályozási Tervek/Településrendezési Terv felülvizsgálat menüpont alatt) elérhetőek.

A településrendezési eszközök módosításával kapcsolatos szakhatósági vélemények megérkeztek és a településrendezési tervekbe beépítésre kerültek. Ennek lakossággal történő megismertetése érdekében lakossági fórumot tartunk! Az átdolgozott tervanyagot a lakossági fórum előtt ugyanitt elérhetővé tesszük!

Helyszín: Gárdonyi Géza Rendezvényközpont (Vácrátót, Szabadság út 28.) Kiállító terem.
Időpont: 2019.08.01. (csütörtök) 18.00
Meghívottak: M’ÉRTÉK Építészeti Tervező Kft. képviseletében Mindszenti-Varga Endre, Tölgyesi Diána valamint a Képviselő-testület tagjai.

Mellékletek letöltése egyben


Együttműködését ezúton is köszönöm!         

Vácrátót, 2019.07.19.                    

Tisztelettel:Spiegelhalter László
            polgármester

 

Vácrátóti Hírlevél!

Iratkozzon fel és értesüljön elsőként legfrissebb híreinkről!

Keresés