VKSE hírei PDF Nyomtatás E-mail

Őszi híreink

A Pest Megyei Labdarúgó Szövetség új sorsolása értelmében felnőtt és öregfiúk csapatunk is új bajnokságban kezdte meg szereplését idén ősszel, mely nehezebbre sikeredett mindkét együttesünknek.

Felnőtt csapatunk több kiemelkedő siker mellett, ideértve a Göd (amely csapat jelenleg a bajnoki címért küzd) együttese elleni 2-1-es, valamint a Kisnémedi felett aratott fölényes győzelmet, fájó vereségek tarkították őszi szezonunkat. Remélhetőleg a téli felkészülés után eredményesebb tavaszi szezon vár ránk.

Öregfiúk csapatunk is ért el kiemelkedő sikereket annak ellenére, hogy csoportjában szinte csak városi csapatok találhatók.

Együtteseinknek hétről hétre keményen kellett küzdeniük a pályán, összességében tanulságos őszi szezont zártunk.

Boldogan számolhatunk be arról, hogy a tavasszal elindult női kézilabda edzések eredményeként összeállt a kézilabda szakosztályunk, amely terveink szerint a januárban tartandó közgyűlésen hivatalosan is a Vácrátóti Községi Sport Egyesület tagjaként fog működni majd. Lányaink idén már többször megmérettették magukat, büszkén mondhatjuk, hogy számos barátságos mérkőzésen és kézilabda tornán helytálltak.

Mérkőzéseinek részletes programja megtalálható a www.pmlsz.hu, a www.vacratot.huSport oldalán és a község hirdetőtábláin is.

Egyesületi híreinket megtalálják a www.facebook.com/VacratotiKSEoldalon.

Kedves szurkolóink bíztatására a tavaszi szezonban is feltétlenül számítunk majd.

A Vácrátóti KSE játékosai és vezetősége  nevében Kellemes Ünnepeket és gólokban gazdag Boldog Új Évet Kívánunk mindenkinek!

Hajrá Rátót!

 

Turányi Tamás

a Vácrátóti KSE alelnöke

 

Vácrátóti Hírlevél!

Iratkozzon fel és értesüljön elsőként legfrissebb híreinkről!

Keresés