Hírek
A Mikulás ajándéka Vácrátót lakosságának PDF Nyomtatás E-mail

Tisztelt Vácrátótiak!

Örömmel tájékoztatom Önöket, hogy Vácrátót Község Önkormányzata, három benyújtott pályázat kapcsán pozitív elbírálásban részesült. A támogatói okiratokat kézhez kaptuk, ennek köszönhetően az alábbi beruházások kerülnek/kerültek 2018. évben megvalósításra:

Bővebben...
 
Lakossági felhívás PDF Nyomtatás E-mail

Tájékoztatjuk Önöket, hogy Vácrátót Önkormányzata a vonatkozó jogszabályi rendelkezéseknek megfelelően Vácrátót teljes közigazgatási területére elkészítteti Településképi arculati kézikönyvét (TAK), és ennek alapján megalkotja a településképi rendeletet (TKR).

Bővebben...
 
Hulladékgyűjtési rend PDF Nyomtatás E-mail

Ezúton tájékoztatom, hogy településén a 2018. január 1. napjára eső hulladékgyűjtés és szállítás helyett idén, 2017. december 30-án valósul meg a gyűjtés és szállítás. A további időpontok változatlanok maradnak.

Bővebben...
 
Bursa Hungarica Felsőoktatási Ösztöndíjpályázat 2018. PDF Nyomtatás E-mail

A Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjrendszer célja az esélyteremtés érdekében a hátrányos helyzetű, szociálisan rászoruló fiatalok felsőfokú tanulmányainak támogatása.

Bővebben...
 
Lakossági tájékoztató a központi címregiszter (KCR) létrehozásáról PDF Nyomtatás E-mail

A magyar közigazgatásban létrehozásra került egy egységes, közhiteles, az ország valamennyi címét lefedő címnyilvántartás, mely a Központi Címregiszter (továbbiakban: KCR) nevet kapta.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 74

Vácrátóti Hírlevél!

Iratkozzon fel és értesüljön elsőként legfrissebb híreinkről!

Keresés